ÖDEMİŞ’İ KURTARMAYA GELİYORUM

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moderatörlüğünü Aris Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci’nin yaptığı “ÖDEMİŞ HALKI BAŞKAN ADAYLARINDAN NE İSTİYOR” programına konuk olan Ödemiş Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Dilek Acar Güleç programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

“KALAN ARSALARI SATMAYA, VARSA DAHA ÇEKİLECEK KREDİ ONU ÇEKMEYE GELİYORLAR

Ben üç buçuk ay önce Demokrat Partisi’ne üye oldum, Belediye Başkanı olmak istiyorum dedim ve rozet taktım. Ben gerçekten siyaset yapmak, siyaseten bir yerlere gelmek istiyor olsaydım, bana 28 yıllık meslek hayatımda birçok konum partiler tarafından teklif edildi. Ben hiçbirini kabul etmedim, gazeteci olarak kalıp tarafsız bir şekilde halkımın yanında olmayı tercih etmiştim. Keşke diğer partiler Ödemiş’e hizmet etmiş olsalardı, tek der dertleri Ödemiş olmuş olsalardı ben şu an aday değil gazeteci Dilek olarak görevime devam ederdim. Ama görüyorum ki yine aynı isimler yine aynı yöneticiler ve yine hiçbir şey yapmamaya geliyor bu insanlar. Kalan arsaları satmaya, varsa daha çekilecek kredi onu çekmeye geliyorlar. Yapmış olsalardı şimdiye kadar yaparlardı.

BEN ÖDEMİŞ’İ KURTARMAYA GELİYORUM

Ben gazeteci Dilek olarak bu zamana kadar Ödemiş’in bütün sorunlarını karşılıksız olarak haber yapan birisiyim. Maddi manevi her türlü olumsuzluklara rağmen hep dik durdum. Bana yeri geldiğinde bu haberi kaldır dediler para teklif ettiler kaldırmam dedim. Yeri geldi tehdit ettiler, bana o tehditleriniz sökmez dedim. Ben Ödemiş’i kurtarmaya geliyorum. Ben Ödemiş’in bu yanlış kurulmuş düzenini düzeltmeye geliyorum. Bunu da Ödemiş’i gerçekten seven, Ödemiş için gerçekten bir şeyler olmasını isteyen iyi yürekli Ödemiş sevdalıları ile yapmaya geliyorum. Ben ne başka bir partiye geçerim ne de başka bir siyasi durumun peşinde olurum. Benim amacım Ödemiş. İsterseniz 5 yıl sonra beni seçmeyin ama bu 5 yılda ben Ödemiş için elimden gelen her türlü mücadeleyi vereceğim. Demokrat Parti 1947 yılında kurulmuş köklü bir partidir. Bugün 3 tane milletvekilimiz bizi temsil etmektedir. Genel Başkanımız var dik duran. Onlar da sağ olsunlar arkamızda duruyorlar. Bizim hizmet getirmek için bir başka partiye geçmemize gerek yok. Bizim kimseye eyvallahımız da yok, kimseye verecek hesabımız da yok ancak Ödemiş Belediyesi’ni aldıktan sonra hesabı sadece Ödemiş halkına vereceğiz. Hiç kimseyle pazarlığa oturmam. Varsa isteyen buyursun gelsin ekran karşısında konuşalım.

CHP kazanır, AKP kazanır. Bu zamana kadar kazandılar da ne oldu. O seçilemez diyenlere şöyle söyleyeyim, ben dürüst, namuslu partisini bir kenara bırakan, gerçekten Ödemiş’i düşünen Ödemişliyi yanıma aldım, Allah’ın izniyle onlarında destekleriyle 31 Mart akşamı Ödemiş Belediye Başkanı Dilek Acar Güleç olacak ve Ödemiş Belediyesi Ödemişlilere geri teslim edilecek, geri iade edilecek.”

Haber Merkezi

ÖDEMİŞ’İ KURTARMAYA GELİYORUM

Yorumlar kapalı.