featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ÖDEMİŞSPOR ŞEHRİMİZİN SEVDASIDIR”

Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoranı’nda Ödemişspor taraftar grubu Çamlık Tayfa Ödemişspor için dayanışma yemeği düzenlendi.

Düzenlenen Ödemişspor Dayanışma yemeğine Ödemiş CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, Ödemiş Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Dilek Acar Güleç, Ödemiş Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Cansu Ağartan, Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, Ödemişli İş İnsanları, Ödemişspor Çamlık tayfa taraftarları ve Ödemişliler katıldı.

Ödemişspor taraftarlarının önde gelen isimleri Tv9 İzmir’e konuştu.

Ödemişspor’un taraftar grubu Çamlık Tayfa’nın reisi Süleyman Pala şunları söyledi:

Ödemişsporumuzun artık daha güçlü olması için böyle bir etkinlik düzenledik. Çamlık taraftar grubu gençlere hitap eden birçok sosyal aktivite düzenleyen bir gruptur o yüzden biz de futbolcularımızın, teknik direktörümüzün ve yöneticimizin arkasında durarak böyle bir yemek düzenledik. Bütün Belediye Başkanı adaylarına, bütün iş adamlarına, bütün Ödemişspor sevdalılarına herkese katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Çamlık Tayfa Başkanı Uğur Çapacı “Takımımız böyle bir başarı göstermişken çorbada bizim de tuzumuz bulunsun dedik böyle bir etkinlik düzenledik. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Takımımızın peşindeyiz Ödemşişspor memleketimizin takımı”dedi.

 

Umut Efe Attar “Gecemize emek veren bütün Belediye Başkan adaylarımıza, değerli hemşehrilerimize, Ödemişspor sevdalılarına herkese çok teşekkür ederiz. Şehrimizin takımı Ödemişspor Ödemiş’in gözbebeği, iyi günde kötü günde yanında olmak boynumuzun borcudur. Takımımız Amatör ligi şampiyon olarak tamamladı. Takımımızın bir üst seviyeye yükselmesi için maddi ve manevi katkılar bekliyoruz. Biz de elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızla katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ödemişspor şehrimizin sevdasıdır” dedi.

 

Ömer Özcan şunları söyledi:

“Bizim bir amacımız var o da Ödemişspor. Biz Çamlık Tayfa kuruluşu olarak Ödemiş’i sevenleriz. Bizim gönlümüzden geçen bizim şehrimizin ismini daha fazla duyurmak. Bazı şeyleri hak eden bir ilçeyiz ama hak ettiğimiz yerlerde değiliz bizim amacımız ismimizi daha yükseklere taşımak. Biz kendi çabamızla bir şeyler yapmak istiyoruz ve yapıyoruz da şimdi daha fazlasını yapacağız kimsenin şüphesi olmasın. Bizim tek amacımız bütün Ödemiş olarak bir şeyleri yürütmek.

 

Emincan Çiftçi “Bizim tek amacımız var daha iyi bir Ödemişspor, daha iyi bir Ödemişspor tribünleri ve ilçemizin takımına destek çıkmaları. Buradan Beden Eğitimi hocalarına da sesleniyorum önümüzde çok önemli maçlar var liseli kardeşlerimizi örgütlesinler maçlara getirsinler Ödemişsporumuza destek olsunlar biz hepsine sahip çıkacağız” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar kapalı.