- Haberler
- 1. Amatör'de olaylı hafta
1. Amatör'de olaylı hafta
İzmir 1. Amatör Lig K Grubu'nda 14. Haftaya Ayrancılar Gençlik-MESEV Gençlik maçında yaşanan hakeme saldırı olayı...
İzmir 1. Amatör Lig K Grubu’nda 14. Haftaya Ayrancılar Gençlik-MESEV Gençlik maçında yaşanan hakeme saldırı olayı damga vurdu. Lider Ayrancılar’ın evinde kaybettiği haftada puan farkları azaldı, zirve yarışı daha da kızıştı.
Maç sonunda hakeme şiddet
Selçuk Çamlıkspor ve Beydağ’ın da kazandığı haftada Ayrancılar Gençlik-MESEV Gençlik maçında hakem darp edildi. Torbalı 7 Eylül Stadı’nda oynanan ve 1-1 beraberlikle devam eden maçın son saniyelerinde MESEV Gençlik lehine verilen frikik kararına itiraz eden Ayrancılar Gençlik teknik direktörü Burak Atasoy, hakem Fatih Tokail tarafından tribüne gönderildi. Pozisyonun devamında kullanılan frikikte MESEV Gençlik golü buldu ve maç 2-1 sona erdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Ayrancılarlı futbolcular hakeme saldırdı, tribünden inen seyirciler de hakem Fatih Tokail’e vurmaya başladı.
Tekme ve yumrukların hedefi olan Tokail’in yanı sıra yardımcı hakemler de Berkan Şen ve Abdurrahim Akça da fiziki saldırıdan nasibini aldı. Polis olayları cop ve biber gazı kullanarak bastırabildi. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken MESEV Gençlik takımı ve hakem Fatih Tokail, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip şikâyette bulundu. Konuyla ilgili ev sahibi ekibin Disiplin Kurulu’na sevk edileceği öğrenildi.
Beydağ takibe devam etti
Futbolda artan şiddete tepki olarak maçların ertelenmesinden sonra oynanan ilk maçta olay çıkarken olayların gölgesinde kalan haftada Beydağ Belediyespor, Selçuk’ta konuk olduğu Tire Belediyespor’u 13 ve 53’te Sinan Süren’in golleriyle 2-0 kazandı. Sinan bir de penaltı atışından yararlanamadı.
Selçuk Çamlıkspor da evinde konuk ettiği Ödemiş Gençlikspor karşısında son dakikada sevinebildi. 90+5’te Burak Belkız Barım’ın golü Selçuk Çamlık’a 3 puanı getirdi. Bu galibiyetle Selçuk Çamlıkspor şampiyonluk için daha umutlandı. Selçuk Efesspor da İzmir Yıldızspor’u 6-1’le geçti. Çırpı Doğanspor ligin 14. Haftasını BAY geçti. 1. Amatör Lig K Grubu’nda 15. hafta maçları Perşembe günü oynanacak.
Başar Uçar
Takım O P Av.
1- Ayrancılar Gençlik 13 31 37
2- Selçuk Çamlık 13 30 14
3- Beydağ Belediye 13 28 28
4- MESEV Gençlik 12 27 24
5- Selçuk Efes 13 18 0
6-Tire Belediye 12 13 -7
7-Ödemiş Gençlik 12 9 -21
8- Çırpı Doğan 12 8 -21
9- İzmir Yıldız 12 1 -55
Bakmadan Geçme





